Món mới, món mới đây! Món này thích hợp với những ai ăn chay. Mình mới học được cách làm món này trong cookbook của Holiday kitchen. CHY của mình gửi cho mình cái link này quá hay, quá đỉnh luôn. Thanks CHY nhìu nhìu nhé! Mình sẽ làm cho CHY của mình măm tất cả những món trong cookbook đó. CHY chuẩn bị tư thế sẵn sàng măm CHY nhá!!!
Mọi người xài tạm recipe tiếng tây nhá. Lúc nào rảnh thì mình sẽ translate sau.
Recipe Ingredients:
12 large mushrooms
1/2 an onion, minced
1 clove of garlic, minced
2 tbs of olive oil
1/2 cup of chopped pecans
1/2 cup of breadcrumbs
1 tsp of lemon juice
salt and pepper to taste
Cooking Instructions:
1. Preheat the oven to 1700C
2. Clean at least 12 large mushrooms and remove the stems. Leave the caps aside to be stuffed, and chop the stems for part of the stuffing and dice 1/2 an onion.
3. In olive oil saute the chopped stems, chopped pecans, breadcrumbs, and a minced clove of garlic. Now add a teaspoon of lemon juice and salt and pepper to taste. Add a little more olive oil if the mixture is too dry.
4. Now spoon the stuffing into the caps and place them in a non-stick, oven proof pan.
5. Bake for about 20 minutes.
Garnish with minced chives and red bell pepper.
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét